CAUTARE
Tip imobil:
Localitate:
Vanzare/Inchiriere:
Pret min: Pret max:
Moneda:  
 
CURS VALUTAR
Data: 23-06-2024
 
NEWSLETTER
 
 
Despre noi    
Imobiliare Fundulea este o agentie imobiliara cu o experienta de trei ani in domeniu, care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti interesati de investitii imobiliare atat in orasul Fundulea si imprejurimile cat si in alte zone, oferind acestora servicii profesionale. Principiile de baza dupa care se conduce echipa noastra sunt: seriozitate si profesionalism.

Ofertele de actualitate, prezentarea cat mai exacta a acestora precum si consilierea clientilor pe tot parcursul tranzactiei, reusesc sa faca din agentia noastra un competitor important pe piata imobiliara.

Echipa noastra este formata din consilieri imobiliari cu experienta in domeniu, profesionisti permanent motivati si adaptabili la evolutia pietei imobiliare din Romania, capabili sa ofere potentialului client: incredere, punctualitate, eficienta, consultanta si asistenta.

Daca v-am convins ca societatea noastra este formata din profesionisti care inteleg si respecta termenii de parteneriat si confidentialitate, care privesc fiecare tranzactie ca pe un succes, care ofera clientilor servicii competitive in domeniul imobiliar, va asteptam la noi si va multumim pentru vizitarea site-lui.
 
 
Copyright 2007 Imobiliare Fundulea
Creat de Neokinetics Software
Home Despre noi Oferte Trimite oferta Legislatie Contact Harta Fundulea
Contact: contact@imobiliarefundulea.ro, Mobil: 0723.376.661